Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 16:10

Συμμετοχή του «Ωδείου Ναούσης» στο 23ο Φεστιβάλ του “Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου 2019 η χορωδία και η μαντολινάτα του “Ωδείου Ναούσης”, ταξίδεψε στην πόλη της Καβάλας προσκεκλημένη του “Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας”, για να συμμετάσχει στο 23ο Φεστιβάλ του συλλόγου, μαζί με άλλες 5 χορωδίες από όλη την Ελλάδα.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο των Τ.Ε.Ι της πόλης, η χορωδία μας ενθουσίασε με την απόδοσή της το φιλόμουσο κοινό και καταχειροκροτήθηκε. Ιδιαίτερη αίσθηση και θαυμασμό προκάλεσε η παρουσία του γιου και μαθητή του μαέστρου, του 10χρονου Σταύρου Παρόλα, ο οποίος συνόδεψε με το πιάνο τη χορωδία σε δύο “απαιτητικά” έργα και άφησε κυριολεκτικά άφωνους τους ακροατές με την ερμηνεία των τραγουδιών αλλά και την άνεση την οποία επέδειξε.

   Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο της σχολής όπου οι πέντε χορωδίες έγιναν ένα και γλέντησαν μέχρι αργά το βράδυ.

   Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Καβάλα, τα μέλη του συλλόγου επισκέφτηκαν το μουσείο καπνού και το σπίτι του Μεχμέτ Αλή, ενώ στο γυρισμό γευμάτισαν σε παραλιακό εστιατόριο της Νέας Περάμου.