Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 18:10

Προβολή του ντοκιμαντέρ «So far, so close» στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την προβολή του ντοκιμαντέρ «So far, so close» διοργανώνει το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, γιορτάζοντας τη μέρα Πολιτισμού, το Σάββατο 21 Μαΐου στις 8 το βράδυ.

Η προβολή θα προβληθεί παρουσία του δημιουργού Βαλάντη Λιόλιου, ο οποίος στο τέλος θα  απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Το ντοκιμαντέρ διαπραγματεύεται τα χαρακτηριστικά της Νάουσας Ημαθίας στην Ελλάδα και του Krems an der Donau στην Αυστρία, καθώς συγκρίνει τις δυο πόλεις και περιοχές πάνω σε βασικά κοινά τους. Τον οίνο, τα «Καζάνια της Νάουσας» και τα «Heurigens» στο Krems και την αξιοποίηση της βιομηχανικής τους κληρονομιάς έχοντας ως παράδειγμα τη μετατροπή του παλαιού εργοστασίου καπνού σ’ ένα Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστήμιο, το Donau Universitat Krems.

 

Το ντοκιμαντέρ «So far, so close», αποτελεί τη διπλωματική εργασία του δημοσιογράφου Βαλάντη Λιόλιου (M.A. Q.J.N.T.  E.C.I.)

 

Λίγα λόγια για τον δημιουργό:

 

Ο Βαλάντης Λιόλιος είναι δημοσιογράφος και τακτικός μέλος της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας Θράκης.

Επί 7 χρόνια δημοσιογραφούσε στην καθημερινή εφημερίδα της Ημαθίας «Μακεδονική», ενώ είναι υπεύθυνος ενημέρωσης της διαδικτυακής εφημερίδας «Naousanews» της Ημαθίας.

Η προβολή ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει:

1 ποτήρι κρασί 120ml

Ατομικό συνοδευτικό

Κόστος: 15 ευρώ

Για κράτηση θέσης καλέστε στο τηλέφωνο 23320 51100  ή συμπληρώστε τη φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://kiryianni.gr/el/event/provoli-tou-ntokimanter-so-far-so-close-sto-ktima-kyr-gianni/?fbclid=IwAR2xPoJJgssYQlaLrV6570jKH-FYxci9Y1l6dpJvitY-2L9UG2Cc12MkJFE