Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 11:10

Το ντοκιμαντέρ «So far, so close» που συγκρίνει τη Νάουσα και το Κρεμς της Αυστρίας, θα προβληθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «So far, so close» του Ναουσαίου δημοσιογράφου Βαλάντη Λιόλιου, θα προβληθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 19.30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Τρύγου που διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας  δια μέσου του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Cult Create.

To «So far, so close» αποτέλεσε την διπλωματική εργασία του Βαλάντη Λιόλιου στο μεταπτυχιακό δίπλωμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» που είναι μια συνέργεια του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (E.C.I.) στην οποία συμμετέχουν το δημόσιο Αυστριακό Πανεπιστήμιο Danube University Krems (D.U.K.), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.

Το ντοκιμαντέρ, αναλύει και συγκρίνει τα κοινά χαρακτηριστικά των δυο πόλεων, της Νάουσας και του Κρεμς, που είναι το κρασί, ο τουρισμός και η αξιοποίηση της βιομηχανικής κληρονομιάς.

Το «So far, so close» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία το Δεκέμβριο του 2018, κατά τη διάρκεια του τριημέρου «Νάουσα, πόλη του Οίνου».