Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 11:56

Ο «ταλαντούχος κύριος Πάζος»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

17 ολόκληρα χρόνια οπτικής προβολής του δήμου Νάουσας , της πόλης και του διευρυμένου δήμου,  από την καλλιτεχνική ματιά του Δημήτρη Πάζου,  του ταλαντούχου κυρίου Πάζου, προβάλλονται από το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο  Χώρο Τέχνης «Ναϊάς» στη Νάουσα , σε μια έκθεση αφισών διαφορετική από τις άλλες.

Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Πάζος, είναι καλός σε ότι έχει ασχοληθεί και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Είτε ως σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας, είτε ως ερασιτέχνης ηθοποιός, είτε ως παρουσιαστής πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. 

Ο λόγος είναι απλός, η καλλιέργεια και η γνώση του πάνω σε διαφορετικούς τομείς του πολιτισμού και των εικαστικών τεχνών αλλά και η επαγγελματική του τελειομανία σε ότι καταπιάνεται όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα 17 χρόνια που προσφέρει τις υπηρεσίες τους ακούραστα στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας, έχει δημιουργήσει πάνω από 10.000 έργα (αφίσες, προγράμματα, flyer, λογότυπα κ.α.)

Στην έκθεση παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές τάσεις και πειραματισμοί, αλλά και η γραφιστική «μόδα» και τεχνοτροπία της κάθε περιόδου ξεχωριστά σε κάθε αφίσα.

Η έκθεση αφισών του Δημήτρη διεξάγεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Naoussa Street Art Festival” και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν  το βράδυ του Σαββάτου παρουσία του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού  Σταύρου Βαλσαμίδη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Νάουσας Αφροδίτης Καλαϊτζή, του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Μάντζιου και πολιτών, φίλων του πολιτισμού της Νάουσας.

Αξίζει τον κόπο λοιπόν να επισκεφτείτε την έκθεση του ταλαντούχου Δημήτρη Πάζου, η οποία θα φιλοξενείται στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς» το διάστημα 2 έως 9 Σεπτεμβρίου 2017. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά τις ώρες 18:00-21:00.