Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 17:53

3ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής: «Ο Τριπόταμος, το ποτάμι της Βέροιας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σύλλογος «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικήςμε θέμα το ποτάμι της πόλης μας.Απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν το σχολικό έτος 2018-2019 στην Τετάρτη, Πέμπτη και Έκτη δημοτικού.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στην Οδό Εβραίων Μαρτύρων δίπλα στη Γέφυρα Καραχμέτ 11:00 με 13:00, όπου θα έχουν τοποθετηθεί τραπέζια και καρέκλες.

Από τις 09:00 έως και τις  11:00 π.μ. θα υπάρχει η δυνατότητα περιήγησης παιδιών και συνοδών δίπλα στο ποτάμι με σημείο εκκίνησης στο χώρο στάθμευσης (δημοτικό πάρκινγκ) δίπλα στη Γέφυρα Θερμοπυλών (παζαριού).

Οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο που ακολουθεί: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής όπως αναφέρονται και στην αίτηση είναι κάθε παιδί να συνοδεύεται από έναν ενήλικα συνοδό και να έχει μαζί του τα υλικά ζωγραφικής που θα του χρειαστούν εκτός από χαρτί ζωγραφικής το οποίο θα παρέχει ο Σύλλογος.

Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες (Οι 50 πρώτες αιτήσεις θα γίνουν δεκτές). Για αυτό το λόγο συνιστούμε στους κηδεμόνες των παιδιών που πραγματικά ενδιαφέρονται να προβούν στην συμπλήρωση της αίτησης. Οι 50 πρώτοι συμμετέχοντες θα λάβουν emailεπιβεβαίωσης συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Τα έργα όλων των παιδιών θα εκτεθούν στο φουαγιέ του δημαρχείουαπό το απόγευμα της 13ης  Μαΐου. Η διάρκεια της έκθεσης και ο χρόνος και ο τόπος απονομής των επάθλων θα ανακοινωθούν την ημέρα του Διαγωνισμού, Κυριακή 12 Μαΐου.

Σε όλους  τους μαθητές που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο. Στους μαθητές που θα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις θα δοθούν έπαινοι, αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής, καθώς και χρηματικό έπαθλο. Στους μαθητές που θα καταλάβουν την 4η έως και τη 10η θέση θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια.

Σας περιμένουμε όλους να ζωγραφίσουμε δίπλα στο ποτάμι.

Με εκτίμηση,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Πρόεδρος: Χειμωνοπούλου Μαρία, Βιολόγος-Ιχθυολόγος MSc(Res)                          

Αντιπρόεδρος: Δρ. Δημόπουλος Γεώργιος, Αρχιτέκτονας                  

Γραμματέας: Ίτσκου Νατάσα, Δασκάλα

Ταμίας: Τσιτλακίδης Κώστας, Συνταξιούχος Γεωπόνος

Μέλος (βοηθός γραμματέα): Ρίστα Έλενα, Μηχανικός Πολεοδομίας, Χωροταξίας & Ανάπτυξης

Μέλος (υπεύθυνος επικοινωνίας): Ζήσης Πατσίκας, Δημοσιογράφος-Οικονομολόγος

Μέλος: Ασλάνογλου Νίκος, Εικονολήπτης