Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 15:49

Μια σημαντική παρακαταθήκη για την ιστορία της Νάουσας το βιβλίο «Η Νάουσα μέσα από τις εφημερίδες, 1875-1940-Α΄τόμος, Κοινωνική ζωή» του Θεόδωρου Ζιώτα (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η  παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Ζιώτα, «Η Νάουσα μέσα από τις εφημερίδες, 1875-1940-Α΄τόμος, Κοινωνική ζωή»  το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΕΡΙΑ» του Πολυχώρου Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ».

Το βιβλίο το οποίο αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για την ιστορία της Νάουσας παρουσιάστηκε από την Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος» και αποτελεί μια ενδελεχή έρευνα του Θεόδωρου Ζιώτα,. Την έκδοση παρουσίασαν ο δημοσιογράφος- συγγραφέας Αλέκος Χατζηκώστας και  η εκπαιδευτικός και  επιμελήτρια του τόμου Δήμητρα Τζάκη-Μπεσλίκα ενώ διαβάστηκε και κείμενο του ιστορικού ερευνητή Στέργιου Αποστόλου.

Από πλευράς επισήμων διακρίναμε τον Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελο Τόλκα, τους δημοτικούς συμβούλου Ίλια Ιωσηφίδου, Λάκη Λακηνάνο, Γιάννη Μυλωνά και τον υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας Γρηγόρη Μαρκοβίτη.