Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 18:04

Παρουσίαση του μυθιστορήματος φαντασίας της Ellen Bradd, «Ο Κλώνος» στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Editions Momentum σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος φαντασίας της Ellen Bradd «Ο Κλώνος» στη Νάουσα, το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, στο καφέ «Robin Hood» (Άγιος Νικόλαος). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Αναστασία Γιωτοπούλου και Γιώργος Δάμτσιος και ο βιβλιόφιλος Βαγγέλης Χατζηανέστης.

 

Το βιογραφικό της συγγραφέως:

 

Η Ellen Bradd γεννήθηκε το 2006 και ζει στη Βόρεια Ελλάδα. Γράφει και ζωγραφίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Έχει λάβει μέρος με τα διηγήματα της στις συλλογές διηγημάτων «Νάουσα – Ιστορίες του τόπου μας», το οποίο και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις iWrite, «Ιστορίες της Νάουσας» και «Απρόσμενη Επιστροφή στη Νάουσα». Όταν δεν γράφει, διαβάζει ή ακούει την αγαπημένη της μουσική. Λαμβάνει μέρος με τα έργα της σε εκθέσεις ζωγραφικής και παρακολουθεί μαθήματα εικαστικών από τη δευτέρα δημοτικού. Δεν είναι καλή στο να γράφει βιογραφικά.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 

Η μεγαλύτερη ανησυχία της Θέκλας, που ζει στη Νάουσα και είναι μαθήτρια της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, είναι να μην αργήσει κάθε πρωί στο σχολείο. Ώσπου καταφθάνει στο σχολείο της ο Ματ, με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών: η Θέκλα καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον νέο της συμμαθητή και αποφασίζει να μάθει περισσότερα γι’ αυτόν.

Στην αναζήτησή της θα εμπλακεί στα σκοτεινά σχέδια μιας εταιρείας κάθετης γεωργίας, όπου στις εγκαταστάσεις της φαίνεται να «καλλιεργούν» κάτι τελείως διαφορετικό, και όχι φυτά: Μια αδίστακτη επιστήμων σχεδιάζει ένα εφιαλτικό μέλλον για την ανθρωπότητα…

Η ζωή της Θέκλας πλέον κινδυνεύει: ένα αγωνιώδες ανθρωποκυνηγητό αρχίζει που θα την οδηγήσει στις Η.Π.Α. μαζί με τον Ματ, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με όλο και περισσότερα μυστικά που αφορούν και το δικό της παρελθόν…

 «Ο Κλώνος», μια νεανική περιπέτεια που εντάσσεται στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, είναι το πρώτο βιβλίο της μαθήτριας Ellen Bradd.