Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 21:29

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του 2024 του Δήμου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

38 εκατομμύρια 140 χιλιάδες ευρώ είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας για το έτος 2024 ο οποίος ψηφίστηκε και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας το βράδυ της Πέμπτης.

Τη βασική εισήγηση πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Δώρα Μπαλτατζίδου η οποία τόνισε πως ο προϋπολογισμός είναι αληθινός, φιλόδοξος και ρεαλιστικός.

Ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό πολύ σημαντικό για το δήμο, είπε πως η δημοτική αρχή δεν αύξησε τα τέλη για τους δημότες ενώ από τον προϋπολογισμό θα συνταχθεί και το τεχνικό πρόγραμμα, παρά την υποχρηματοδότηση των δήμων.

Ο επικεφαλής της  παράταξης του Κοινού Τόπου και νεοεκλεγμένος δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης δήλωσε πως η παράταξη του θα τον ψηφίσει για τυπικούς λόγους και θα τον αναμορφώσει όταν αναλάβει προς τα συμφέροντα του δήμου.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  Σάκης Τσίτσης  δήλωσε πως η παράταξης του ον καταψηφίζει χαρακτηρίζοντας τον αντιλαϊκό.