Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 16:47

Ηχηρό μήνυμα κατά κακοποίησης των παιδιών στάλθηκε στην εκδήλωση του Δήμου Νάουσας και της Π.Ε. Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης  παιδιών στάλθηκε, μέσω των σημαντικών ομιλιών και παρουσιάσεων διακεκριμένων ομιλητών και επιστημόνων, στην εκδήλωση του Δήμου Νάουσας και της Π.Ε. Ημαθίας, που  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19.11.2022) στην αίθουσα ΕΡΙΑ, στη Νάουσα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Κακοποίησης των Παιδιών & των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Στην εκδήλωση,  χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ημαθίας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νάουσας.

Την εκδήλωση με θέμα «Δικαιώματα του παιδιού: πως διαχειριζόμαστε την βία στην ζωή των παιδιών μας σήμερα», συντόνισαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Βασίλης Τζουβάρας και η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Στέλλα Αραμπατζή.

Οι  παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σημαντικές τοποθετήσεις από  διακεκριμένους ομιλητές και επιστήμονες από φορείς και συλλόγους  και συγκεκριμένα από την Διεύθυνση  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,  τον Συνήγορο του Παιδιού, το «Χαμόγελο του Παιδιού», τους Συλλόγους  «Πρωτοβουλία για το Παιδί» και «ΜαμΑ Βέροιας», καθώς και χορευτική δράση από μαθήτριες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Body Control».

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας