Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 15:14

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την αρμόζουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου τα επίσημα εγκαίνια του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ, που είχαν αναβληθεί πέρυσι λόγω των υγειονομικών περιορισμών.

Παρόντες από πλευράς επισήμων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ο μητροπολίτης Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαιτζίδης, μέλη των δωρητών της οικογένειας Λαναρά, ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο πρώην δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός, ο αντιδήμαρχοι, δημοτκοί σύμβουλοι, φορείς της Νάουσας και πολίτες.

Μετά το κόψιμο της κορδέλας πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί και απονομή πλακετών και τέλος ξενάγηση στη μόνιμη έκθεση «Ιστορίας Νήματα. Η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα» στο Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ», την οποία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των εγκαινίων  οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν , ώρες λειτουργίας πρωί 10:00 έως 14:00 και απόγευμα 18:00 – 21:00.