Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 18:23

Δίπλα στην τρίτη ηλικία ο Τάσος Μπαρτζώκας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για τους ηλικιωμένους και την φροντίδα τους, ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφτηκε το Γηροκομείο Νάουσας, προκειμένου να πληροφορηθεί για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων του και να δηλώσει ένα ηχηρό «παρών», στην προσπάθεια ενίσχυσης της ποιότητας ζωής τους.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής συναντήθηκε με τη Διευθύντρια της δομής, κ. Α. Σαντίκογλου, στην οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ποιότητα της περίθαλψης, που προσφέρει στους ωφελούμενους, ιδιαίτερα και  κατά την πανδημία, και ενημερώθηκε για τις συνθήκες και τα ζητήματα που απασχολούν τη λειτουργία της, θέτοντας ως προτεραιότητα το πώς ο ίδιος θα μπορούσε να βοηθήσει με τη θεσμική και πολιτική ιδιότητά του.

Καθώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επέτρεψαν την περιήγηση του, στο χώρο των ξενώνων, ο Τάσος Μπαρτζώκας συνομίλησε με το Προσωπικό του Γηροκομείου, ακούγοντας προσεκτικά τις απόψεις τους, σχετικά με τις υπάρχουσες δυσκολίες, αλλά και τις προτάσεις τους για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους ηλικιωμένους συμπολίτες του, δεσμευόμενος ότι στέκεται κοντά τους.

Ο Βουλευτής ολοκλήρωσε την επίσκεψη του με την υπόσχεση ότι θα συνδράμει ουσιαστικά στο έργο τους, δηλώνοντας ότι «καμία ανάγκη δεν είναι τόσο δυνατή στην Τρίτη ηλικία, όσο η ανάγκη της έμπρακτης υποστήριξης από την Πολιτεία. Ο ρόλος της πρέπει να είναι ουσιαστικός και όχι επικουρικός στο οικογενειακό, υποστηρικτικό περιβάλλον του ηλικιωμένου. Έχουμε δρόμο να διανύσουμε για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ανθρώπους που, όλοι μας, χρωστάμε πολλά

 

 

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα