Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 16:50

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας: Ενέκρινε την παράταση για 12 έτη της εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νάουσας, μετά από αίτημα του ήδη υπάρχοντος μισθωτή, ενέκρινε την παράταση για 12 χρόνια και μηνιαίο μίσθωμα 1200 ευρώ, την μίσθωση σε δημοτικό κατάστημα  που βρίσκεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ», το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής Δώρα Μπαλτατζίδου σύμφωνα με το νόμο αν ο ήδη υπάρχον μισθωτής δεν οφείλει λεφτά και έχει καταθέσει ένα επιχειρηματικό πλάνο συντήρησης και ανάπτυξης του χώρου, τότε μπορεί να πάρει παράταση μέχρι και 12 χρόνια.

Για το θέμα υπήρξαν ερωτήσεις προς τον νομικό του μισθωτή Προκόπη Μπίλη ενώ τις απόψεις τους κατέθεσαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Στην ψηφοφορία την εισήγηση της προέδρου, δηλαδή την παράταση για 12 χρόνια της μίσθωσης με μηνιαίο μίσθωμα 1200 ευρώ ψήφιαν οι κύριοι Θανασούλης, Καραγιαννίδης και η κ. Μπαλτατζίδου, την καταψήφισαν οι κύριοι Λακηνάνος και Αδαμίδης ο οποίος πρότεινε την παράταση για 3 χρόνια, ενώ λευκό ψήφισαν οι κύριοι Τασιώνας και Τσέλιος.