Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 12:06

Κοινός Τόπος: «Μην πανικοβάλλεστε Κε Καρανικόλα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Λογικά δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε στις πολιτικές χυδαιότητες του «μειλίχιου» κυρίου Δημάρχου. Όμως οφείλουμε να προασπίσουμε την αλήθεια.

Η μειλιχιότητα εξαφανίστηκε διότι ο Δήμαρχος τελεί σε κατάσταση πανικού. Διότι είναι ξεκάθαρο πως δέχεται πίεση από παντού. Εντός και εκτός Νάουσας.

Και αυτό γιατί όποιος κινείται με οδηγούς τον λαϊκισμό, την αμετροέπεια, τον αμοραλισμό και την αναξιοπιστία, αποκαλύπτει γρήγορα τη διοικητική ανεπάρκεια που έκρυβε επιμελώς.

Κατανοούμε την ανάγκη του απολογηθεί για το ότι αποδείχθηκε πολιτικό ανδρείκελο. Προφανώς δεν είναι η ώρα να αναφερθούμε στα «έργα και ημέρες» του κυρίου Δημάρχου και την απόλυτη καταστροφή που αφήνει πίσω του. Για αυτό θα έρθει η ώρα. Σύντομα.

Θα εστιάσουμε μόνο στα ανυπόφορα ψεύδη του για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και τους ανθρώπους που ανησυχούν για τις εξελίξεις σχετικά με το φαραωνικό αιολικό.

Στα ΨΕΥΔΗ απαντάμε με ΑΛΗΘΕΙΕΣ

1η ΑΛΗΘΕΙΑ: Επί δικής μας θητείας υπήρξε η μόνη απολύτως ξεκάθαρη απόφαση κατά του φαραωνικού αιολικού. Επί δικής σας θα μείνει στην ιστορία η «αγωνία» σας να προχωρήσει το φαραωνικό αιολικό.

2η ΑΛΗΘΕΙΑ: Επί δικής μας θητείας δεν υπήρξε ωρίμανση του έργου, ούτε κάποιο σαφές ζήτημα επί του οποίου θα μπορούσε να ασκηθεί οποιαδήποτε προσφυγή. Αντιθέτως, επί δικής σας θητείας κύριε Δήμαρχε έγινε η τροποποίηση της αρχικής άδειας, ήρθε προς έγκριση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και κατά συνέπεια μπορούσαν να ασκηθούν νομικά μέσα κατά του φαραωνικού αιολικού. Αντί να προβείτε σε νομικές ενέργειες όλοι γνωρίζουμε την εκκωφαντική αδράνεια σας.

3η ΑΛΗΘΕΙΑ: Το αιολικό στον Τρούλλο «πάγωσε» από την Αποκεντρωμένη χάρη στην καίρια παρέμβαση της ΕΦΑ Ημαθίας, της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού, καθώς και στις προβλέψεις του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και σε καμία περίπτωση από δικές σας ενέργειες. Αδιάψευστος μάρτυρας το γεγονός πως στην απόφαση δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Και μετά τις αλήθειες που δεν αντέχετε μια κρίσιμη ερώτηση. Στη σημερινή συγκυρία που ο λαός της Νάουσας αγωνιά, θα σταθείτε για μια ακόμη φορά «μπροστάρης» του φαραωνικού αιολικού;

Αυτές είναι οι πραγματικές αλήθειες που θέλετε να αποκρύψετε. Να είστε σίγουρος για ένα πράγμα όμως. Όλος ο κόσμος έχει αντιληφθεί πως το μόνο που έχετε να επιδείξετε είναι το απόλυτο τίποτα και πως είστε ο κύριος υπεύθυνος για την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας.

Κλείνοντας σας ευχαριστούμε για την απόδοση σε εμάς του ρόλου του πολιτικού κομπάρσου στο έργο «Καταστρέφοντας τον Δήμο Νάουσας» το οποίο σκηνοθετείτε ο ίδιος και δικαίως κρατάτε και τον ρόλο του πρωταγωνιστή.

ΥΓ. Και κάτι τελευταίο ως προσωπική επισήμανση κύριε Δήμαρχε. Εμείς, ουδέποτε αναφερθήκαμε στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Εσείς όμως προβαίνετε συνεχώς σε αυτή την απρέπεια. Αυτό απλώς επικυρώνει την άβυσσο πολιτικού ήθους που μας χωρίζει».