Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 14:54

Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας μέσα στη Νάουσα, ενάντια στα Αιολικά Πάρκα στο Βέρμιο (Φωτορεπορτάζ, video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δυναμική ήταν η πορεία διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το SOSΒέρμιο μαζί με άλλους φορείς της Νάουσας, της Ημαθίας και της Πέλλας, το μεσημέρι της Κυριακής στη Νάουσα, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών και Αιολικών Πάρκων στο όρος Βέρμιο.

Η δυναμική αλλά συνάμα ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας  πραγματοποιήθηκε μια μέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού στο κέντρο της Νάουσας. Με αφετηρία την κεντρική Πύλη του Δημοτικού Πάρκου, οι συμμετέχοντες ύψωσαν   τα χέρια και τραγούδησαν με συνθήματα για το Βέρμιό  και την Σωτηρία του.

Οι φορείς που συμμετείχαν και συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση ήταν οι εξής:  (ΕΟΡΔΑΙΑ SOS, ΕΛΜΕ Ημαθίας, ΕΟΣ Νάουσας, Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, Σύλλογος Κτηνοτρόφων Νάουσας, Σύλλογος Εστιατόρων Νάουσας, Σωματείο Συνταξιούχων Νάουσας, Σωματείο Εργαζομένων Βαρβαρέσος, Σωματείο Οικοδόμων Νάουσας, Ωδείο Νάουσας, ''Ομάδα Ανταρτών'' Νάουσας, Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας,  ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Νάουσας, SOS Βέρμιο.

Επίσης διακρίναμε τον επικεφαλής της παράταξης «Κοινός Τόπο» και τέως δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάνη καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους Σταύρο Ζάχο, Γιάννη Μυλωνά αλλά και τον Γρηγόρη Μαρκοβίτη.