Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 22:57

Νίκος Κουτσογιάννης: ««Η σημερινή εισήγηση είναι η χειρότερη που μπορεί να υπάρξει» (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σκληρή κριτική στον δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και στην εισήγηση του θέματος για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγαδιών, άσκησε ο επικεφαλής του Κοινού Τόπου Νίκος Κουτσογιάννης, κατά τη διάρκεια της κατεπείγουσας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το θέμα ο κ. Κουτσογιάννης  είπε πως ο δήμαρχος Νάουσας δεν έκανε καμία διαβούλευση, ενώ όπως υποστήριξε εκτόξευσε απειλές μέσω του τύπου, πράγμα για το οποίο οφείλει να ζητήσει συγγνώμη.

Δήλωσε επίσης πως την Τετάρτη εστάλη η εισήγηση του θέματος, πως ήταν λανθασμένη και εστάλη εκ νέου για την οποία υπήρχε ελάχιστος χρόνος για να την μελετήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι αρχηγοί των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Κατηγόρησε τον κ Καρανικόλα λέγοντας πως δεν τον νοιάζει η έννοια του τοπικού συμφέροντος αλλά η πολιτική του διαβίωση, χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την εισήγηση για εκμίσθωση για 25 συν 15 χρόνια.

Επανέλαβε την δική του πρόταση η οποία διαχωρίζει την φετινή λειτουργία του χιονοδρομικού με τη μακροχρόνια εκμετάλλευση. «Η σημερινή εισήγηση είναι η χειρότερη που μπορεί να υπάρξει», τόνισε, χαρακτηρίζοντας την «έκτρωμα» ενώ εξέφρασε την αντίθεση του στην προφορική αγωνιστική διαδικασία εκμίσθωσης. Συνέχισε λέγοντας πως η εισήγηση έχει στοιχεία φωτογραφικού χαρακτήρα και πως ο δήμαρχος πάει να «εγκληματήσει» τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου.

 

Ζητούμε συγγνώμη για την κακή εικόνα του video