Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:07

Κοινός Τόπος: «Σε ποια εικονική πραγματικότητα ζει η δημοτική αρχή;»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Και ενόσω η Δημοτική Αρχή επιδίδεται σε βαυκαλισμό, η «εικονική πραγματικότητα» αποδομείται μέσω φωτογραφιών αγανακτισμένων συνδημοτών μας.

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στο «στολίδι» των αθλητικών μας υποδομών, όπως το χαρακτήρισαν και οι ίδιοι.

Ενώ οι διάδρομοι τους τελευταίους μήνες είναι σχεδόν μόνιμα πλημμυρισμένοι από τα νερά των αποδυτηρίων, οι πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις ξεσκέπασαν την πλήρη απαξίωση όχι μόνο του κτιρίου αλλά και των συμπολιτών μας.

Με κουβάδες συλλέγονται τα βρόχινα νερά που στάζουν από την οροφή. Έτσι αντιμετωπίζεται η απουσία συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων ενώ οι αθλητές μας, τα παιδιά μας και οι κηδεμόνες τους επιδίδονται καθημερινά σε φιγούρες ισορροπίας, προκειμένου να διασχίσουν με ασφάλεια τον διάδρομο που οδηγεί στις πισίνες.

Αυτή είναι λοιπόν η εικόνα που παρουσιάζει το δημοτικό κολυμβητήριο της Νάουσας και αυτή την εικόνα αντικρίζουν δημότες και ετεροδημότες που το επισκέπτονται.

Εγκατάλειψη, προχειρότητα και απαξίωση προς το «στολίδι» μας.

Παρακαλούμε την Δημοτική Αρχή να ξεπεράσει επιτέλους το σύνδρομο της αυτοπροβολής που χαρακτηρίζει τους ανεπαρκείς και να διοικήσει  με την υπευθυνότητα, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που αξίζουν οι πολίτες αυτού του Δήμου.

Τα παιδιά μας αξίζουν καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες άθλησης».