Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 16:42

Δύναμη Δημιουργίας Ίλια Ιωσηφίδου: «Προχειρότητα και πάλι»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμαρχος κύριος Καρανικόλας έφερε το θέμα της μακροχρόνιας (35ετούς) μίσθωσης του χιονοδρομικού στο δημοτικό συμβούλιο. Με μια πρόχειρη και ατελή διακήρυξη , που, κατά την άποψη μας, δεν εξασφαλίζει το Δήμο ούτε την προστασία και αξιοποίηση του βουνού μας.

Μόνο που τώρα πια δεν έχει καμιά δικαιολογία. Γνωρίζει εδώ και δυο χρόνια τις ενστάσεις μας και την απαίτηση μας να συνταχθεί μια ολοκληρωμένη , καλά διατυπωμένη, αξιόπιστη διακήρυξη , που να καλύπτει τα συμφέροντα του Δήμου , αλλά και να δίνει προοπτική στον επενδυτή, ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον. Και είχε στη διάθεση του όλο το χρόνο να την υλοποιήσει .

Γιατί λοιπόν πάλι την τελευταία στιγμή και εκβιαστικά «για να μη χαθεί η χρονιά» ξαναφέρνει μια παρόμοια πρόταση , που εκ προοιμίου γνωρίζει ότι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε;

Δυστυχώς λόγω απουσίας μου προγραμματισμένης από πολύ καιρό δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στη σημερινή συγκέντρωση των φορέων για να εκφράσω τις απόψεις μου.

Μπορώ όμως να διαβεβαιώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι καμιά πίεση δεν πρόκειται να μας εκβιάσει ώστε να αψηφήσουμε τις αρχές μας και να συναινέσουμε σε μια πρόχειρη και απαράδεκτη λύση.

Με την ευκαιρία νομίζουμε ότι είναι καιρός να δούμε και στην πράξη αυτά τα περιβόητα 10,7 εκατομμύρια ευρώ, που τόσο πολλές φορές τα ακούσαμε στα λόγια».

 

Ίλια Ιωσηφίδου

Επικεφαλής «Δύναμης Δημιουργίας»