Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 08:58

Η Τοποθέτηση και ερωτήσεις της Ίλιας Ιωσηφίδου στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τοποθέτηση και ερωτήσεις προ ημερησίας διατάξεως της Ίλιας Ιωσηφίδου, επικεφαλής «Δύναμης Δημιουργίας», στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26-4-2021:

  1. Μας ξένισε η  εικόνα της μεγάλης συνοδείας του Δημάρχου στο ταξίδι του στην Αθήνα, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας. Ένας υπηρεσιακός παράγων η ένας αντιδήμαρχος θα ήταν αρκετός.
  2. Συμπαραστεκόμαστε όλοι στα αιτήματα για άμεση αποζημίωση και ενίσχυση των αγροτών και λοιπών επαγγελματιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσηςαπό τον παγετό που έπληξε την περιοχή μας.
  3. Υπάρχουν τα αμιγώς αυτοδιοικητικά θέματα που κυρίως μας απασχολούν με πρώτο την ολοκλήρωση της καθέτου στην Εγνατία. Δεν είναι εύνοια, είναι υποχρέωση της πολιτείας να ολοκληρώσει αυτό το έργο, που άφησε μισοτελειωμένο και είναι απαραίτητο για την πρόσβαση στο Δήμο μας.Ο Δήμαρχος πρέπεινα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες και επαφές του για να το πετύχει.
  4. Να γίνουν άμεσα οι μελέτες ώστε να μη χαθεί η χρηματοδότηση 4,5 εκατ. ευρώ για το νέο Δημαρχείο. Ήδη στο παλιό Δημαρχείο δεν χωράει ούτε γραφείο για το Συμπαραστάτη του Δημότη. Με τη μεταφορά του Δημαρχείου θα αποσυμφορηθεί το κέντρο και με τη δημιουργία στη θέση του ενός υπόγειου παρκινγκ θα λυθεί και το μεγάλο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης.

Χαρακτηριστικά είπε: Όσα έξυπνα αυτοκίνητα, έξυπνες διαβάσεις και έξυπνες διασταυρώσεις να κάνει , ένας δήμος που αφήνει να πάνε χαμένα 4,5 εκατ. για νέο Δημαρχείο δεν είναι έξυπνος, είναι «ντιπ χαζός».

  1. Είναι καιρός να αρχίσουμε να βλέπουμε κάτι από τα 10,7 εκατομμύρια που μας έχουν υποσχεθεί για το χιονοδρομικό, και που τόσο τα πανηγυρίσαμε.
  2. Γιατί καθυστερεί η δημιουργία της δημοτικής αστυνομίας;
  3. Με ποιο τρόπο και ποια προγράμματα θα στηρίξει ο Δήμος της στέγη των ΑΜΕΑ;