Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 09:46

Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με συνεργάτες του Πρωθυπουργού για την στήριξη της εταιρείας Βαραβαρέσος Α.Ε. και των πληγέντων αγροτών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση με στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου στο Μέγαρο Μαξίμου είχε την Τετάρτη (21.04.2021), στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος επέδωσε επιστολή στους συνεργάτες του Πρωθυπουργού  κ. Κυριάκου  Μητσοτάκη σχετικά με την αναγκαιότητα χρηματοδότησης και οικονομικής στήριξης της εταιρείας Βαρβαρέσος ΑΕ, προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες σε ό,τι αφορά στη λειτουργία της.  Στην επιστολή επισημαίνεται , μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία που  εδρεύει στον Δήμο Νάουσας αποτελεί μια από τις πλέον  παραγωγικές και  εξαγωγικές  εταιρίες στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, η οποία απασχολεί 220 εργαζόμενους.

Επίσης, ο κ. Καρανικόλας αναφέρθηκε στις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν οι πρόσφατοι παγετοί και το χαλάζι στους αγρότες του Δήμου Νάουσας, επιδίδοντας σχετική επιστολή στην οποία, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται η αναγκαιότητα της άμεσης ενίσχυσης των πληγέντων αλλά και της λήψης μέτρων στήριξης για όλη την παραγωγική αλυσίδα της περιοχής που συνδέεται με την αγροτική παραγωγή. 

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας