Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 15:32

ΔΕΥΑΝ: «Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην περιοχή «Μαντρί»»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αποκαταστάθηκε χθες το βράδυ  (Τρίτη, 5/05/2020) από τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης  Ύδρευσης και Αποχέτευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ) η βλάβη που  δημιούργησε εκτεταμένα  προβλήματα  στην ομαλή υδροδότηση πολλών κατοικιών στην περιοχή «Μαντρί».

 Με την συμβολή κλιμακίου και  από την ΔΕΥΑ Βέροιας και συνεργείο Θεσσαλονίκης με τη χρήση μηχανημάτων όπως ρομπότ με κάμερες και γαιόφωνο, που το επόμενο διάστημα  θα προμηθευτεί και η ΔΕΥΑ Νάουσας,  εντοπίστηκε αργά το απόγευμα η βλάβη και επισκευάστηκε η αφανής αυτή διαρροή.  

Επισημαίνεται ότι το προηγούμενο διάστημα προηγήθηκαν επίμονες εργασίες για τον εντοπισμό της βλάβης και της αφανούς διαρροής που τελικά εντοπίστηκε σε δυσχερές σημείο του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης.

Η διακοπή νερού υπήρξε αναγκαία για την αποκατάσταση της βλάβης με γνώμονα την όσο δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία κατοίκων και επαγγελματιών. Να σημειωθεί ότι η ομαλή παροχή στην υδροδότηση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 9 το βράδυ, ενώ είχαν προηγηθεί σχετικές ενημερώσεις για την διακοπή του νερού.

Μόνο στην περιοχή που ήταν η βλάβη δεν είχε νερό από το πρωί εξαιτίας της βλάβης και όχι προγραμματισμένης διακοπής νερού.

 

Από τη ΔΕΥΑ Νάουσας