Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 01:14

Στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ-Helexpo (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε η  συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου της ΔΕΘ-Helexpo, θέλοντας να αναδείξει τους στενούς δεσμούς της με την περιφέρεια, τους φορείς και τις επιχειρήσεις της, αλλά και να ενημερώσει για το εκθεσιακό της πρόγραμμα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε το απόγευμα της  Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, στην αίθουσα  του  δημοτικού συμβουλίου του Νάουσας, παρουσία του υφυπουργού Θεόδωρου Καράογλου, του δημάρχου Νάουσας,  Νικόλα Καρανικόλα, του αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη και άλλων τοπικών φορέων.

Η  διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo  παρουσίασε το εκθεσιακό της χαρτοφυλάκιο, τα νέα της εκθεσιακά προϊόντα, τα θεματικά της πάρκα και όλες τις δράσεις της, ενώ θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΘ-Helexpo, συνεπής στην περιφερειακή της στρατηγική, συνεχίζει να συσφίγγει τους δεσμούς της με τις τοπικές κοινωνίες, αναδεικνύοντας τις αναπτυξιακές τους προοπτικές και δημιουργώντας ευκαιρίες συνεργασίας.