Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 10:38

Τέλος το «Sorry no beaches»;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Σταύρου Βαλσαμίδη για το τι προτίθεται να πράξει η νέα δημοτική αρχή για το θέμα του Branding, δηλαδή της «τουριστικής ταυτότητας» της Νάουσας, το οποίο ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, με σήμα κατατεθέν το «Sorry no beaches», στάθηκε η αφορμή για να γίνει γνωστό μέσω της αντιδημάρχου πολιτισμού Δώρας Μπαλτατζίδου πως η νέα δημοτική αρχή ναι μεν θα συνεχίσει την προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης της Νάουσας αλλά όχι με το εν λόγω σύνθημα το «Sorry no beaches».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαλσαμίδης  είπε πως πλέον δεν χρησιμοποιείται  το logoτου branding της Νάουσας και αυτό φάνηκε και στο Κέντρο επισκεπτών που εγκαινίασε η νέα δημοτική αρχή. «Θα χρησιμοποιήσετε αυτό που έχει χτισθεί με κόπο και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο», ρώτησε την κ. Μπαλτατζίδου.

Απαντώντας η αντιδήμαρχος πολιτισμού υποστήριξε πως  όταν ανέλαβε έψαξε να βρει τι αρχεία υπάρχουν για το Branding και τι υλικό υπάρχει και δεν βρήκε τίποτα.

«Όσον αφορά το logoτο «Sorrynobeaches»,  δεν προτίθεται να το συνεχίσουμε. Δεν  έχουμε βρεί ακόμη  τα βήματα που έχουν γίνει δεν έχουμε το υλικό,  έχουμε μιλήσει με την εταιρία να έρθει να μας ενημερώσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, δήλωσε πως η δημοτική αρχή θα έρθει σε επαφή με την εταιρία Colibri για να ενημερωθεί για το που βρίσκεται το θέμα του branding, ενώ υπενθύμισε πως η Νάουσα ήδη έχει το Κέντρο Επισκεπτών του δήμου.