Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 12:17

Πρόταση για ονοματοδοσία δυο νέων οδών θα καταθέσουν στο δημοτικό συμβούλιο τα μέλη της δημοτικής κοινότητας Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη της επίσημη συνεδρίαση πραγματοποίησε η Κοινότητα Νάουσας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στον χώρο του Κέντρου Πληροφόρησης  Επισκεπτών (ΚΠΕ).

Στην συνεδρίαση τα μέλη της Κοινότητας αποφάσισαν, ομόφωνα, να καταθέσουν άμεσα την πρότασή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ονοματοδοσία δύο νέων οδών της πόλης. Παράλληλα, συζητήθηκαν προτάσεις που αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ενίσχυση εθελοντικών δράσεων, καθώς  και αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.  

Συγκεκριμένα, ορισμένες από τις προτάσεις που προτίθεται  να  καταθέσει η Κοινότητα Νάουσας προς το Δημοτικό Συμβούλιο είναι οι ακόλουθες: κατάθεση αίτησης για συμμετοχή σε σεμινάριο εκπαίδευσης δασκάλων και μαθητών στην παροχή πρώτων βοηθειών, αγορά απινιδωτών που θα τοποθετηθούν σε γυμναστήρια, κολυμβητήρια κ.ά., διοργάνωση εθελοντικών δράσεων με τη συμμετοχή δημοτών για τον καθαρισμό από απορρίμματα συγκεκριμένων χώρων (δημοτικό πάρκο, περιοχή της Αράπιτσας, άλσος Αγίου Νικολάου κλπ), τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου, δημιουργία Μουσείου Οίνου κ.ά.

Η επόμενη τακτική συνεδρίαση της Κοινότητας Νάουσας  θα πραγματοποιηθεί στο ΚΠΕ την  Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στις 20:00.