Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 22:03

Ο δήμαρχος Νάουσας για όσα συνέβησαν στο συλλαλητήριο για τη συμφωνία των Πρεσπών, κάηκε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Πράττοντας το συνταγματικό και πατριωτικό μας καθήκον βρεθήκαμε στην Αθήνα μαζί με εκατοντάδες συνδημότες μας για να εκφράσουμε με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο την αντίθεση μας στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε μια ειρηνική συγκέντρωση απολύτως αναίτια κι ενώ ανάμεσα στους διαδηλωτές βρίσκονταν μικρά παιδιά, έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας, οι αστυνομικές δυνάμεις τελείως απρόκλητα επιτέθηκαν σε βάρος του κυρίου όγκου των ελλήνων πολιτών που βρίσκονταν πλησίον της εξέδρας με χημικά προκαλώντας συνθήκες ασφυξίας και πανικού στο συγκεντρωμένο πλήθος. Επικράτησαν σκηνές χάους με τον κόσμο να προσπαθεί να ανασάνει, να βρει καθαρή ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα κόσμος να ποδοπατηθεί, και άνθρωποι να πέφτουν λιπόθυμοι στο οδόστρωμα. Προσωπικά, όντας 38 ετών και υγιής έπεσα στο πεζοδρόμιο μη μπορώντας να αναπνεύσω και να δω με έντονη τάση για εμετό. Δίπλα μου άνθρωποι έκλαιγαν, άλλοι αναζητούσαν τους δικούς τους, άλλοι εκλιπαρούσαν για βοήθεια για ανθρώπους που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους. Αφού, κατορθώσαμε να φτάσουμε σε καθαρό σημείο και να ανακτήσουμε τις αισθήσεις και τον έλεγχο, επικοινώνησα με τα παιδιά που ταξίδεψαν με το λεωφορείο για να διαπιστώσω αν ήταν καλά. Αυτή η ομάδα συνδημοτών είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους. Σήμερα από θαύμα είμαστε ζωντανοί. Εν συνεχεία μεταβαίνοντας στο σημείο όπου είχαμε σταθμεύσει το αυτοκίνητο διαπιστώσαμε πως είχε υποστεί εμπρησμό από τους γνωστούς κάφρους που δρουν ανενόχλητοι εις βάρος της κοινωνικής ειρήνης και της δημοκρατίας. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της οδού Ακαδημίας με τη Χ. Τρικούπη σε κεντρικότατο σημείο της Πρωτεύουσας της χώρας, κάτω από τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών. Τα γραφεία ήταν ο πρώτος στόχος και αφού δεν κατέστη δυνατόν να κάψουν τα γραφεία ξέσπασαν στο κρατικό αυτοκίνητο. Αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν πιο κάτω μας "ενημέρωσε" πως στο σημείο που παρκάραμε υπάρχει περιορισμένος έλεγχος από πλευράς του συντεταγμένου κράτους και είναι άντρο αναρχικών. Πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση στη ΓΑΔΑ για το περιστατικό. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαστε ζωντανοί και νιώθω ντροπή και απίστευτο θυμό για όλους αυτούς που έθεσαν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε κίνδυνο και έχουν παραδώσει τον έλεγχο του κέντρου της Αθήνας σε υπανθρώπους χωρίς αρχές, αξίες που μισούν την πατρίδα και τους συνανθρώπους τους. Καμία ελπίδα για αυτή τη χώρα.

 

Το κείμενο και οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο προσωπικό λογαριασμού του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη στο Facebook.