Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 14:52

Εκδήλωση του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα με Αναπηρία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 ,στην αίθουσα « Χρήστος Λαναράς» στο κτήριο ΒΕΤΛΑΝΣ.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά για το 16ετές έργο του Κέντρου και τις δράσεις του, ενώ τιμήθηκαν όλοι οι αρωγοί, τόσο αυτοί που βοήθησαν στη συγκέντρωση της απαραίτητης ποσότητας από καπάκια ώστε να παραλάβουμε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, όσο και αυτοί που είναι πάντα δίπλα στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με διάφορους τρόπους.

Παράλληλα  δόθηκε αναμνηστικό και στους γονείς που παλεύουν κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες.

Η εκδήλωση έκλεισε με " Το τραγούδι των χρωμάτων " από τους λιλιπούτειους μαθητές του 7ου νηπιαγωγείου συνοδεία στο ακορντεόν από τον κο. Παν. Παπαδόπουλο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με ζεστασιά ο Δήμαρχος κος Νίκος Κουτσογιάννης, η αν/ρχος κα. Νάντια Τάκη, ο αν/ρχος κος Στέλιος Δάγγας, η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.&Α κα Αθηνά Μαλάκη, ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής κος Σταύρος Τσέλιος, Διευθυντές & δάσκαλοι σχολείων, εκπρόσωποι συλλόγων & σωματείων και φυσικά πλήθος κόσμου- φίλοι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!