Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 19:25

«Το ταξίδι μας συνεχίζεται…» από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την όμορφη μουσικοθεατρική αποχαιρετιστήρια παράσταση  με τίτλο «Το ταξίδι μας συνεχίζεται…» παρουσίασε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας την Τετάρτη 31 Μαΐου στον χώρο Έρια ως ένα αφιέρωμα στους μαθητές της Στ’ τάξης του. Με δρώμενα, θεατρικά σκετς, παρουσιάσεις και τραγούδια από τη χορωδία αλλά και την απονομή των αναμνηστικών τίτλων και δώρων του Συλλόγου Γονέων συγκίνησαν και ψυχ-αγώγησαν γονείς και εκπαιδευτικούς.

Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν οι εξής εκπαιδευτικοί: οι δάσκαλοι Βασίλης Νικολής και Αλέξης Καζούκας , ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής Παναγιώτης Τρέβλας, η εκπαιδευτικός Μουσικής Αγωγής Κατερίνα Μπαμίχα, η εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής Κατερίνα Τόμτση, η οποία είχε μεταξύ άλλων και τον γενικό συντονισμό καθώς και την παρουσίαση της εκδήλωσης. Στην κατασκευή των λουλουδιών βοήθησαν οι δασκάλες Ματίνα Αντωνιάδου, Αγγέλα Σουρμελίδου, Βίλια Κουτσογιάννη.

Με τον χαιρετισμό της και τις ευχαριστίες προς τους μαθητές και εκπαιδευτικούς η διευθύντρια του σχολείου Αντωνία Χαρίση προλόγισε την εκδήλωση έδωσε τις ευχές της στους αποφοιτήσαντες μαθητές, ενώ απένειμε στο τέλος τιμητική πλακέτα στην επίσης αποχωρήσαντα πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαγγελιώ Καράμπελα, την οποία ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά της.

Σχετικά Άρθρα