Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 12:00

Βράβευσαν συναδέλφους για την προσφορά τους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Την περασμένη Πέμπτη 27 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, διοργανώθηκε ειδική τιμητική εκδήλωση στην διάρκεια της οποίας οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας βράβευσαν συναδέλφους τους που επέδειξαν ανδρεία σε συμβάντα, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, διασώζοντας ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Επίσης, βράβευσαν συναδέλφους για το επιστημονικό έργο τους στο Πυροσβεστικό Σώμα καθώς και συναδέλφους - αθλητές για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Μεταξύ των τιμώμενων αθλητών ήταν και ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης, ο οποίος είναι από το 2001 Πυροσβέστης στην τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, στον βαθμό του Πυρονόμου. Ήταν η τρίτη βράβευση του από την Ένωση μετά το 2013, γεγονός που αποτελεί υπέρτατη τιμή και αναγνώριση για έναν Υπάλληλο ο οποίος εκτελεί ανελλιπώς τα καθήκοντα του και παράλληλα συνεχίζει εδώ και πολλά χρόνια την επιτυχημένη αθλητική του πορεία σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.       

 

 

Για το Γραφείο Τύπου