Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 08:43

«Εν Ναούση» με στόχο την εξωστρέφεια την ανάπτυξη και τον πολιτισμό (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη δημιουργία του δικτύου «Εν Ναούση» με στόχο την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό και με σύνθημα «κάνε κάτι για την πόλη σου», παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης τα ιδρυτικά του μέλη Κώστας Μπλιάτκας, , Τρύφωνα Μαρκοβίτης, Γιάννης Μυλωνάς και Μανώλης Βαλσαμίδης, με νομικό σύμβουλο τον Δήμο Ταούλα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν όραμα των ιδρυτών του «Εν Ναούση» είναι να βοηθήσουν τη Νάουσα και τον διευρυμένο δήμο, σε τομείς όπως ο πολιτισμός , η ανάπτυξη και η εξωστρέφεια, δίχως να υπ άρχουν πολιτικές βλέψεις στο άμεσο μέλλον.

Ανακοινώθηκε επίσης πως μέχρι την γιορτή του Ολοκαυτώματος στη Νάουσα, θα υπάρξει μια παρέμβαση για την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό, με ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για την εξέγερση, την καταστροφή και το Ολοκαύτωμα της Νάουσας, σε σενάριο του Μανώλη Βαλσαμίδη, με σκηνοθέτη μεγάλης εμβέλειας και στήριξη της Περιφέρειας, του δήμου και πολλών επιχειρηματιών.

Η πρώτη γενική συνέλευση του δικτύου θα γίνει  το ερχόμενο Σάββατο στις 7μμ, στον Πολυχώρο Πολιτισμού  «Χρήστος Λαναράς» στην αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ.

 

 

Σχετικά Άρθρα