Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 11:23

Κάλαντα στο Γηροκομείο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας επισκέφθηκε το Γηροκομείο Νάουσας προκειμένου να βρεθεί κοντά στους απόμαχους της ζωής, προσφέροντας τους αγάπη και χαμόγελα. Αποστολή αποτελούμενη από 25 μέλη, με επικεφαλής την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Παπαντωνίου Αγγελική και τον Εκπαιδευτή Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα με τρίγωνα και με συνοδεία μουσικών οργάνων. Ακολούθησε μια ολιγόλεπτη παρουσίαση βασικών τεχνικών Taekwon-doαπό ομάδα 10 αθλητών, η οποία ψυχαγώγησε και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Σύλλογος μας βρέθηκε για κάλαντα στο γηροκομείο χαρίζοντας όμορφες στιγμές, με τα μικρά παιδιά μας να προσφέρουν απλόχερα αγάπη στους παππούδες και τις γιαγιάδες, πραγματικά σαν να ήταν δικοί τους άνθρωποι!!! 

Η υποδοχή έγινε από την Διευθύντρια του γηροκομείου κα Σαντίκογλου Αλεξάνδρα και την Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου κα Αλατσίδου Ρένα στις οποίες ο Σύλλογος παρέδωσε, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, δύο κιβώτια με είδη ατομικής καθαριότητας.

  

 

Σχετικά Άρθρα