Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 21:51

Η εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα περισυλλογής αδέσποτων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας της Τετάρτης για την πρόσληψη ΥΕ Εργατών Περισυλλογής Αδέσποτων Ζώων για κατεπείγουσες ανάγκες.

Έχοντας υπόψη:

-Τις διατάξεις της παρ. 1 περίπτ. δ’ του άρθρου 58 του Ν. 3852 / 2010 ( ΦΕΚ 87 Α', Πρόγραμμα Καλλικράτης ).

-Τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 όπως ισχύει.

-Τις διατάξεις του Ν.4354/2015

 

                                                   Εισηγούμαστε

Την πρόσληψη δύο (2) ΥΕ Εργατών Περισυλλογής αδέσποτων ζώων με σύμβαση εργασίας  έως δύο (2) μήνες.

Η πρόσληψη κρίνεται αναγκαία διότι είναι απαραίτητη η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων ο αριθμός των οποίων είναι μεγάλος στο Δήμο Νάουσας, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των κατοίκων της Νάουσας και κυρίως των μικρών παιδιών.

Υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά πολιτών που τους επιτέθηκαν σκυλιά και έχουν δαγκωθεί από αυτά.

     Με την με Α.Π. 1944/29-01-2016 απόφαση Δημάρχου, ο Δήμος Νάουσας προσέλαβε  με σύμβαση μίσθωσης έργου (ΣΜΕ) τον Σπανούδη Κυριάκο του  Γεωργίουειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρου για την κάλυψη αναγκών του Γραφείου περισυλλογής − φροντίδας αδέσποτων,  του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης , της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Οργάνωση και στελέχωση υπηρεσίας στο Δήμο Νάουσας, που θα είναι αρμόδια για την περισυλλογή – φροντίδα των αδέσποτων ζώων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες και ειδικότερα από 29/1/2016 έως 28/1/2017.

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο «Μεταξύ του Δήμου Νάουσας και του Δήμου Βέροιας υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς και έγινε η προμήθεια των υλικών που απαιτούνται για την εν λόγω διαχείριση. Προκειμένου να υλοποιηθούν τα ανωτέρω και για να καταστεί δυνατή η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων απαιτείται η πρόσληψη εργατών περισυλλογής αδέσποτων ζώων.»

Οι προσληφθέντες ΥΕ Εργάτες  Περισυλλογής αδέσποτων ζώων θα συνεργαστούν με τον κτηνίατρο εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία  προκειμένου να καταστεί δυνατή η ασφαλής περισυλλογή των αδέσποτων ζώων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει την πίστωση του Κ.Α.Ε. 20.6041 με το ποσό των 3.600,00 ευρώ και του Κ.Α.Ε. 20.6054 με το ποσό των 1.080,00 ευρώ, του προϋπολογισμού  έτους 2016.

 

 

                                                                                    Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

 

                                                                                              ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ

Κοιν/ση:

-Αντιδήμαρχο κ. Πασχούλα

-Γεν. Γραμματέα

-Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικ/κων

 & Οικ/κων Υπηρεσιών

 

Σχετικά Άρθρα