Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 15:39

"Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ευρώπη: Συγκλίνοντας το χάσμα της ετερότητας"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 1ο ΓΕΛ Νάουσας συμμετείχε στο 7ο Ευρωπαϊκό Μαθητικό συνέδριο με την εισήγηση με τίτλο "Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ευρώπη: Συγκλίνοντας το χάσμα της ετερότητας", που διοργανώθηκε στη Βερόνα από το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού με τίτλο "Κοινές Ευρωπαϊκές Αξίες και η συνεισφορά της Ελλάδας και του Πολιτισμού της στη διαμόρφωση τους" στην Βερόνα της Ιταλίας από τις 1 μέχρι τις 5 Μαρτίου 2023.

Άξιο αναφοράς το γεγονός της μοναδικής εκπροσώπησης του νομού μας στο εν λόγω συνέδριο από το 1ο ΓΕΛ Νάουσας ,με παράλληλη συμμετοχή 112 σχολείων..

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές  , Καραγιάννη Ευαγγελία, Μανωλά Ηλία, Μήτογλου Αναστασία, Μπίλη Αναστάσιο και Τζέπο Κωνσταντίνο , που προσέγγισαν με  ωριμότητα και ύφος δοκιμιακό το θέμα της εισήγησης, εισπράττοντας τις θετικές κριτικές του προέδρου της επιτροπής κυρίου Κούκη..

Το 1ο ΓΕΛ Νάουσας ευχαριστεί τον κύριο Νίκο Κούκη , τόσο για την πρόσκληση όσο και για το εφαλτήριο εξέλιξης..

Στα πλαίσια της διοργάνωσης , οι μαθητές  άγγιξαν παράλληλα πολιτιστικά μνημεία και μουσεία όμορων πόλεων, όπως της Βενετίας και της Μπολόνια..

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στις φιλολόγους, συνοδούς καθηγήτριες Τασούλα Ρούσσου και Ελπίδα Χαραλαμπίδου, που άοκνα θυσίασαν τον προσωπικό τους χρόνο για την προετοιμασία των μαθητών για το συνέδριο..