Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 18:14

Ηλεκτρονική, δημόσια διαβούλευση με χρήση ερωτηματολογίου και στόχο την καταγραφή των απόψεων, πολιτών και φορέων, σχετικά με την βέλτιστη στρατηγική ανάπτυξης δικτύου σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 
Οδικός Χάρτης χωροθέτησης των δημοσίως προσβάσιμων θέσεων στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα, ο Δήμος Η.Π. Νάουσας χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο προκειμένου να εκπονήσει το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.), το οποίο αφορά στη χωροθέτηση δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Η/Ο) κανονικής ή υψηλής ισχύος και αντίστοιχα θέσεων στάθμευσης Η/Ο.

Τα Σ.Φ.Η.Ο. θα αποτελούν ουσιαστικά τον Οδικό Χάρτη χωροθέτησης των δημοσίως προσβάσιμων θέσεων στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, που αποτελεί και το προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη των σχετικών υποδομών στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ξεκινήσει η 1η ανοιχτή, ηλεκτρονική, δημόσια διαβούλευση με χρήση ερωτηματολογίου και στόχο την καταγραφή των απόψεων, πολιτών και φορέων, σχετικά με την βέλτιστη στρατηγική και πολιτική ανάπτυξης δικτύου σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Η/Ο) εντός των ορίων του Δήμου μας αλλά και για την ηλεκτροκίνηση, εν γένει.


Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη και θα συμβάλουν αποφασιστικά στον αποτελεσματικό σχεδιασμό του δικτύου σημείων επαναφόρτισης Η/Ο.


Περισσότερες πληροφορίες και πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο στους ακόλουθους συνδέσμους: :

https://forms.gle/cKCLmJGCVHTGhhKc6