Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 17:40

Δεύτερη θέση για το 1ο ΓΕΛ Νάουσας στους τελικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αυθορμήτου Λόγου των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας - Πέλλας – Πιερίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 στο 1ο ΓΕΛ Νάουσας διεξήχθηκαν με μεγάλη επιτυχία  οι τελικοί Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αυθορμήτου Λόγου των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ημαθίας - Πέλλας – Πιερίας.

Παρόντες ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κος Παπαδόπουλος Αθανάσιος, ο Συντονιστής Εκπ/κού Έργου ΠΕ02 Φιλολόγων ως Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής     κ. Περπερίδης Παύλος, η Συντονίστρια Εκπ/κού Έργου ΠΕ02 Φιλολόγων κα Αγγέλη Βάια και η κα Βυρώζη Βασιλική προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων ΔΔΕ Πέλλας.

Το 1ο ΓΕΛ Νάουσας  κατέλαβε την 2η θέση μεταξύ 6 ομάδων.

 Την 1η θέση κατέλαβε το ΓΕΛ Κρύας Βρύσης το οποίο συμμετείχε με δυο ομάδες.

Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν στις μαθήτριες και τους μαθητές μας για την άψογη συνεργασία καθόλη την διάρκεια της χρονιάς την αμέριστη υποστήριξη τους στο πρόγραμμα δεδομένου των δυσκολιών και στις συγκεντρώσεις και στις εξ αποστάσεως συναντήσεις αλλά και στις  Καθηγήτριές τους που προετοίμασαν τα παιδιά για τους αγώνες αυτούς, τις  κκ Κοκελίδου Ροδούλα, Κοσμίδου Μάρθα  και  Μαλιάσα Έλσα.

Τέλος  στις μαθήτριες και στους μαθητές μας οι οποίοι βοήθησαν στην οργάνωση και στην επιτυχή έκβαση των αγώνων αλλά και την μαθήτρια μας Ολγα Γιαννακίδου και τον μαθητή μας Παναγιώτη Τζιάτζιο που επιμελήθηκαν το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης.

 

 

Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες είναι οι εξής :

Δημησίκος Στέφανος Β΄  λυκείου

Θεοδωρίδου Άλκηστη Β΄ λυκείου

Κοκορόζη Ελβίρα Β΄ λυκείου

Κόφκελη Ελένη Β΄ λυκείου

Κυριακίδης Χάρης Β΄ λυκείου

Μανωλάς Ηλίας Β΄ λυκείου

Μπίλης Αναστάσιος Α΄ Λυκείου

Τζιάτζιου Κατερίνα Β΄ λυκείου