Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 14:00

Αγιασμός στο Υφάδι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησε και επίσημα η εκπαιδευτική χρονιά στο Υφάδι με Αγιασμό από τον π. Νικ. Παπαθεοδώρου, παρουσία των αντιδημάρχων Δ. Μπαλτατζίδου, Δ. Θανασούλη, τον δ\ντή του ΟΤΕ Ν.Μπιτέρνα, φίλων και γονέων.

Η εθελόντρια- πρόεδρος Ευγ. Ζάλιου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συνεχή στήριξή τους♥️, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Αναφέρθηκε στα πρόβλημα που προέκυψαν λόγω COVID-19 και την συνεχή προσπάθεια να μετριάσουν στα μέλη τους το στρές που προέκυψε από τον περιορισμό τους στο σπίτι, με συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία, ξορκίζοντας τους φόβους και τις ανησυχίες τους με δράσεις στο ύπαιθρο, τηρώντας όλα τα μέσα προστασίας.

   Αναφέρθηκε και πάλι στο πάγιο αίτημα πολλών ετών για την δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, τονίζοντας τους εφιάλτες που βιώνει κάθε γονιός παιδιού με αναπηρία "τι θα γίνει το παιδί μου, μόλις φύγω από την ζωή;"

   Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Υφάδι για 21 ολόκληρα χρόνια φιλοξενεί καθημερινά ενήλικα ΆμεΑ από την Νάουσα και την γύρω περιοχή, χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση, ομορφαίνοντας την ζωή των μελών του και των οικογενειών τους, χάρη στην υποστήριξη και αγάπη της τοπικής κοινωνίας.