Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 19:16

Euronics Αθανασιάδη Γρ. Χρυσούλα : Δροσιά μ ένα κλιματιστικό που συμφέρει!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βρισκόμαστε στον Αύγουστο και είναι η κατάλληλη εποχή να επενδύσετε σ ένα κλιματιστικό ή ακόμη και σ΄ ένα σύγχρονο ανεμιστήρα καθώς οι θερμοκρασίες χτυπάνε «κόκκινο» και η ατμόσφαιρά πολλές φορές είναι αποπνικτική είστε στο σπίτι σας είστε στο χώρο εργασία σας.

Γι αυτό το λόγο υπάρχει το κατάστημα Euronics Αθανασιάδη Γρ. Χρυσούλα στην Επισκοπή Νάουσας. Έχοντας πάντα ως πρωταρχικό ρόλο να καλύπτει τις ανάγκες σας και φέτος το καλοκαίρι διαθέτει σύγχρονα κλιματιστικά και ανεμιστήρες στις καλύτερες τιμές, τα οποία σίγουρα θα σας δροσίσουν και κυρίως θα διαμορφώσουν ένα υγιές κλίμα στο χώρο σας.

 

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα  Euronics αντιπροσωπεύεται επάξια στην Ημαθία και στη Νάουσα από το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών «Euronics Αθανασιάδη Γρ. Χρυσούλα»   στην Επισκοπή Νάουσας.

Στο κατάστημα  «Euronics Αθανασιάδη Γρ. Χρυσούλα» θα βρείτε μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, άριστη εξυπηρέτηση και πολυετή εμπειρία.

 

Το κατάστημα  είναι μέλος του  Ομίλου Euronics και αυτό  το γεγονός αποτελεί εγγύηση για τις αγορές  σας. Γι αυτό το λόγο άλλωστε βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε υψηλή θέση στη συνείδηση των πελατών του, καθώς το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για την αγορά οικιακών και ηλεκτρικών συσκευών..

 

Υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης με χαμηλό επιτόκιο, ευέλικτες δόσεις και δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση στο χώρο σας.

 

EURONICS ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ  ΓΡ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Επισκοπή Ναούσης

Υπεύθυνος: Αθανασιάδη  Χρυσούλα

Τηλ: 2332044244

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: http://www.euronics.gr/