Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Μαϊος 2020 22:28

Το Coffee box στο efood από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το αγαπημένο μας στέκι Coffee box πρωτοπορεί και από τη Δευτέρα 11 Μαΐου θα βρίσκετα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιών, το γνωστό σε όλους μας efood!

Από τη Δευτέρα 11 Μαίου θα μπορείτε να παραγγέλνετε μέσω του efood τον αγαπημένο σας καφέ, διάφορα ροφήματα, τσάι και σάντουιτ, μέσω κινητού κατεβάζοντας την εφαρμογή ή μέσω υπολογιστή και τάμπλετ.

Με βάση την ξεχωριστή ποιότητα και σιγουριά της HAUSBRANDT, ο Γιώργος Καραμπινέσης τόλμησε να επενδύσει σ ένα πανέμορφο, οικείο και ζεστό χώρο, στην Αλεξάνδρου Χωνού 6 στο κέντρο της Νάουσας.

Κύρια χαρακτηριστικά του ξεχωριστού αυτού  μείγματος καφέ,  η μεσαία οξύτητα και σώμα με το αλάνθαστο άρωμα που απορρέει από τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας κόκκων της ποικιλίας Canal Grande.

Εκτός από τον  καφέ, φυσικά μπορείτε να απολαύσετε κρύα και ζεστά ροφήματα αλλά και χειροποίητα σάντουιτς διαφόρων γεύσεων, που θα ικανοποιήσουν όλους όσοι επιθυμούν ένα γρήγορο αλλά ποιοτικό πρωινό ή προσέχουν την διατροφή τους.

Το Coffee box διαθέτει delivery για να έχετε τον καφέ, το ρόφημα, το σάντουιτς  και το γλυκό  στο χώρο σας σε λίγα μόνο λεπτά. Η φιλοσοφία αυτής  της νέας πρότασης για τη Νάουσα, επικεντρώθηκε στην ανάδειξη ενός μαγαζιού που να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές του  καφέ HAUSSBRANDT και όλων των ποιοτικών προϊόντων που προσφέρει.

To Coffee box διεύρυνε τους τρόπους παραγγελίας  καθώς όσοι το επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους μέσα από την πλατφόρμα του Viber στέλνοντας μήνυμα ή τηλεφωνώντας  στο 6948329002.

Παράλληλα οι παραγγελίες σας μπορούν να σταλθούν και στο messenger του Coffee box στο facebook  , ενώ πάντα ισχύει και το σταθερό τηλέφωνο του καταστήματος  23320 24446.