Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 17:49

Νέα ανακοίνωση του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Περιοχής Νάουσας για τις Απόκριες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε έκτακτη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Νάουσας, παρουσία επιτελών του συλλόγου μας και του προέδρου του ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες, αποφασίστηκαν τα εξής.

Το πανάρχαιο έθιμο-δρώμενο της πόλης μας θα διεξαχθεί κανονικά το τριήμερο της Αποκριάς, παρά τις όποιες αποφάσεις του υπουργείου υγείας περί προστασίας της δημόσιας υγείας, λόγω κορονοϊού.

Οι εκδηλώσεις όλων των καταστημάτων εστίασης όπως αυτές ανακοινώθηκαν στο παράλληλο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Δυστυχώς λόγω της ανακοίνωσης του υπουργείου Υγείας ,Δήμος και αστυνομία άρουν,ο πρώτος τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του τριημέρου, η δε δεύτερη αρχή συμμορφώνεται με τις διατάξεις και οδηγίες που έχει λάβει και δεν θα προχωρήσει σε διακοπές κυκλοφορίας σε κεντρικά σημεία, ούτε θα περιφρουρήσει ανοικτές δημόσιες εκδηλώσεις.

Οπότε όποιο κατάστημα έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις σε δημόσιους δρόμους, άμεσα καθίσταται υπεύθυνο για την ασφάλεια των πελατών του και την ομαλή και απρόσκοπτη κίνηση των αυτοκινούμενων, στον χώρο της εκδήλωσης.

Παρακαλούμε τα μέλη, όπως επικοινωνήσουν την ανακοίνωση αυτή, με οποιοδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία και καλή Αποκριά!

Νάουσα είμαστε!!