Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 16:34

Μεγάλες ζημιές στη Νάουσα από τους ισχυρούς ανέμους (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλες είναι οι ζημίες στην πόλη της Νάουσας και ολόκληρο τον Δήμο από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν από το πρωί της Πέμπτης, ενώ μεγάλο ποσοστό της πόλης και του δήμου είναι δίχως ρεύμα, εξαιτίας πτώσης κολωνών της ΔΕΗ.

Χαρακτηριστική είναι το περιστατικό στην Οδό Ζαφειράκη, όπου λαμαρινένια σκεπή έπεσε από σπίτι πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Στο χώρο προσήλθαν άμεσα η Πυροσβεστική, η Αστυνομία κα ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. Υπάρχει προσπάθεια να φύγουν όλα τα αυτοκίνητα και οι πεζοί  και στη συνέχεια να έρθει γερανός να πάρει την σκεπή πριν σπάσει η κολώνα της ΔΕΗ και τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Επίσης, στην περιοχή Άνω Εργατικές στον δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο, έχουν σπάσει δυο κολώνες της ΔΕΗ, σε όλη την πολη έχουν σπάσει τζάμια, και έχουν πέσει λαμαρίνες από παλιά κτίρια, κάδοι μετακινήθηκαν στη μέση του δρόμου, ενώ όπως μας είπε ο δήμαρχος Νάοσυας, καλό θα είναι για τις επόμενες ώρες να μην κυκλοφορεί κανείς στη Νάουσα μέχρι να κωπάσουν οι άνεμοι.