Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 14:56

Πραγματοποιήθηκε το απογευματικό Γυναικών της Αγαθοεργού Αδελφότητος Κυρίων Ναούσης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με  μεγάλη   επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απογευματινό Γυναικών που διοργάνωσε η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Ναούσης  στο εξοχικό κέντρο «Πέστροφα»  την  ημέρα   της  Υπαπαντής  προστάτιδας του Σωματείου.

Η Αδελφότητα χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξή όλων στο βαρυσήμαντο φιλανθρωπικό έργο  που επιτελεί, ώστε να στέκεται διαρκώς στο πλευρό των συμπολιτών μας , ανέφερε στην σύντομη ομιλία της η Πρόεδρος κυρία Βίκυ Σμυρλή- Δεληχρήστου, το έτος 2019 διατέθηκε το ποσό των 9.450€   :   για ενοίκια, τρόφιμα, πετρέλαιο, ξύλα , ρεύμα, φάρμακα, βοηθήματα ασθενείας και  Υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές  των φοιτητών της πόλης μας,   χαρίζοντας χαμόγελα αγάπης και αισιοδοξίας σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Το απογευματινό τίμησαν με την παρουσία τους:

Η Βουλευτής  Ν. Ημαθίας  κυρία Φρόσω Καρασαρλίδου , οι σύζυγοι των Βουλευτών Ν. Ημαθίας κυρίες : Ελένη Δεληγιάννη – Μπαρτζώκα, Λίτσα  Τσαβδαρίδου, η πρόεδρος του Νομικού προσώπου Κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης  του Δήμου Νάουσας κυρία Στέλλα Αραμπατζή,  εκπρόσωποι πολιτιστικών και φιλανθρωπικών  συλλόγων καθώς και μέλη και φίλες της Αδελφότητας.