Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 22:00

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το ΥΦΑΔΙ στο δήμαρχο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε από το ΥΦΑΔΙ, το πρωί της Δευτέρας, 23 του μηνός, στο ανακαινισμένο γραφείο του, στο δημαρχείο, ο δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Αντάλλαξαν, μάλιστα, θερμές ευχές για τις ημέρες των γιορτών με τον δήμαρχο να επαναβεβαιώνει την υποστήριξή του στο ΥΦΑΔΙ. Παρούσα και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, την οποία η εθελόντρια πρόεδρος  του δημιουργικού εργαστηρίου κ. Ευγενία Ζάλιου - Μπασιακούλη ευχαρίστησε θερμά για την πολύχρονη βοήθειά της στο έργο του, που δεν χρηματοδοτείται από κανένα δημόσιο φορέα.

Την ίδια μέρα έψαλλαν τα κάλαντα και στον επίτιμο πρόεδρο του ΥΦΑΔΙΟΥ, σεβασμιότατο μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ο οποίος στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Ιδιαίτερη χαρά έδωσαν στα μέλη του ΥΦΑΔΙΟΥ οι μαθητές του 1ου και 2ου γενικού λυκείου Νάουσας, που μαζί με την καθηγήτρια γαλλικών κ. Ντίνα Νούση, έψαλαν τα κάλαντα στα γαλλικά με τη συνοδεία μουσικής.