Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 17:32

Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΜΠΙΣΚΟΤΟΣΠΙΤΑ

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν στο χώρο τους το σεφ  Κώστα Ιωακειμίδη και να κάνουν από κοινού μπισκοτοσπιτάκια. Μπισκότα, καραμέλες, ζαχαρόπαστα, σοκολατάκια και πολλή πολλή αγάπη πλημμύρισαν το Κέντρο προσφέροντας γλυκές γεύσεις και όμορφες στιγμές στα παιδιά.

 

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ πραγματοποίησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στο φιλόξενο χώρο του «Νησιού της Μαργαρίτας», παρέα με γονείς και φίλους. Ποιήματα, τραγούδια, χορός, δώρα, συγκίνηση, αγάπη και χαρά συνέθεσαν το σκηνικό της γιορτής τους.

Τα παιδιά τραγούδησαν παρέα με την Κατερίνα Μορένα και τον Μάκη Σιταρίδη την «Άγια Νύχτα» ,το «Μικρό Τυμπανιστή», το «Έλατο» ενώ ζήτησαν από το «Άγιο Βασίλη» να μοιράσει εκτός από τα δώρα τους, Αγάπη, Χαρά & Ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Στη γιορτή παρευρέθηκε και η πρόεδρος του Κ.Κ.Π.& Α. κα. Στέλλα Αραμπατζή.

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ Λ.Ε.Ν.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είχαν τη χαρά να δεχτούν στο χώρο τους τις κυρίες & τον χοροδιδάσκαλο του Λυκείου Ελληνίδων για να τους ψάλλουν τα κάλαντα αλλά και για να τους παραδώσουν το dvdτης μουσικοχορευτικής παράστασης στην οποία συμμετείχαν και τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Μουσική, χορός, τραγούδι, συγκίνηση δημιούργησαν άλλη μια όμορφη μέρα στο Κέντρο.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ πραγματοποίησαν εξόρμηση στην Αλεξάνδρεια, ύστερα από κάλεσμα του Αθλητικού Σωματείου Αιγές & του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αλεξάνδρειας. Από κοινού σαν μια μεγάλη οικογένεια στόλισαν το δέντρο των ευχών, έπλασαν κουραμπιέδες, τραγούδησαν και χόρεψαν χριστουγεννιάτικα, δημιουργώντας όμορφες κοινές αναμνήσεις.