Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 22:31

Ολοκλήρωση εκπαίδευσης στη δασοπροστασία-δασοπυρόσβεση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας, συνεπής στον προγραμματισμό της και στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των μελών της, συγχαίρει τα μέλη της Γιώργο Καφετζή, Βασίλη Τάνο και Κώστα Λούκα που, με υπομονή και επιμονή μετά από δυο εβδομάδες εντατικών μαθημάτων, ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στην Ακαδημία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας στα αντικείμενα της δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης. Τόσο τα θεωρητικά όσο (και κυρίως ) τα πρακτικά μαθήματα βοήθησαν ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ήδη ξεκίνησε (και ας μην το μαρτυρούν οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες).

Τρεις επιπλέον πιστοποιημένοι στη Γ.Γ.Π.Π. δασοπυροσβέστες (οι μοναδικοί φέτος σε όλη την Ημαθία!!!) προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες, ώστε η ομάδα μας να είναι πληρέστερη και επιχειρησιακά έτοιμη (με την ευχή να είναι παντελώς αχρείαστη).

Η φετινή αργοπορημένη έναρξη της εκπαίδευσης σε συνδυασμό με τον σφιχτό χρονικά προγραμματισμό δεν επέτρεψαν να συμμετάσχουν και να ολοκληρώσουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι. Ελπίζουμε το επόμενο σχολείο να είναι πιο βολικό προς τους εργαζόμενους και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν, να πιστοποιηθούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ευχαριστούμε τον υποδιοικητή της Π.Υ.Ν. κ. Μητσιοκάπα Γεώργιο για τον χρόνο και την προσπάθεια που αφιέρωσε να μας κάνει να αισθανθούμε τμήμα της Πυροσβεστικής.

Όπως και την ζεστή υ(α)ποδοχή από μέρους ων πυροσβεστών.

Το μικρό χρονικό διάστημα που συνυπήρξαμε με τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας εκτιμήσαμε την προσήλωσή τους στο καθήκον και τον επαγγελματισμό τους, βιώνοντας από κοντά την ανταπόκρισή τους σε πραγματικό συμβάν.

Με καταδρομικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος          

Λυκοστράτης Θωμάς