Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 11:02

ΑΕ Χαρίεσσας - Ατρόμητος Διαβατού 1-1

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Δημήτρη Δίντση

 

Τελευταίος  αγώνας του Πρωταθλήματος Α1 Ερασιτεχνικής και στο Δημοτικό Στάδιο Χαρίεσσας είδαμε ένα δυνατό και τεχνικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η Χαρίεσσα κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο 45’ οι ομάδες ήτανε ισορροπημένες στον αγωνιστικό χώρο. Στο 35’ της αναμέτρησης ο Ατρόμητος Διαβατού κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Σταυρίδη στον Μάκη Σπανό, ο οποίος  ανέλαβε να το εκτελέσει στέλνοντας  την μπάλα άουτ. Ακριβώς στην επόμενη φάση ο ίδιος παίχτης με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λιακόπουλου. Η Χαρίεσσα αποσυντονίστηκε μετά το τέρμα του Σπανού αλλά κατέφερε να απειλήσει με δύο καλές ενέργειες του Παμπουχίδη και Τσάλμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Χαρίεσσα μπήκε πολύ δυνατά και δικαιώθηκε. Στο 57’ μετά από ωραία  ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Κανδηλίδη προς τον Θεοδωρόπουλο ο τελευταίος με κεφαλιά πάσαρε στον  αμαρκάριστο Κατσιγιαννόπουλο και αυτός με ωραία γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν  δύο καλές ευκαιρίες με την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα αλλά να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Λιακόπουλου. Τέλος, στο 85’  της αναμέτρησης ο Δίντσης έκανε τη μπαλιά στον Θεοδωρόπουλο.  αυτός σταμάτησε τη μπάλα, πάσαρε έξυπνα  στον αμαρκάριστο Παμπουχίδη, ο οποίος  όμως έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Διαιτητής της αναμέτρησης  ο κ. Τρέβλας  με βοηθούς τους κ.κ  Παπαδάκη και  Κελεσίδη.

Συνθέσεις:

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Μπατανάρας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Κανδηλίδης, Δίντσης, Τσάλμας (68′ Μπαζάτης), Σταυρίδης, Κατσιγιαννόπουλος (73′ Τηλκερίδης), Παμπουχίδης.

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Καμπάς, Φαρμάκης, Αρβανιτίδης, Λιλιόπουλος (46′ Κλάψης), Καραβασίλης, Κωστογλίδης, Τσιολάκης, Τσιφλίδης, Παγγούρας, Σπανός.

 

Σχετικά Άρθρα