Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 12:52

Το TAEKWON– DO ένωσε Νάουσα και Νέα Υόρκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στο Queensτης Νέας Υόρκης βρέθηκε ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DANκατά το πρόσφατο ταξίδι του σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Καναδά. Εκεί είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί, μετά από σχετική πρόσκληση, τον Πρόεδρο της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας Taekwon-doMasterRubenSuarez8 DANο οποίος διατηρεί στην περιοχή το «QueensTaekwon-doCenter» τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο MasterSuarezείναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Taekwon-do. Η πρώτη γνωριμία με τον Εκπαιδευτή μας έγινε τον Φεβρουάριο του 2013 στην πόλη Benidormτης Ισπανίας, κατά την διάρκεια Διεθνούς Σεμιναρίου Διαιτησίας και από τότε οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις που διέπονται από αμοιβαίο αλληλοσεβασμό.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε μια μικρή ξενάγηση στις εγκαταστάσεις καθώς και γνωριμία με τοπικούς αθλητές και Διεθνείς Πρωταθλητές.

Η επίσκεψη έκλεισε με την ανταλλαγή συμβολικών δώρων και με την ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε ο Έλληνας Εκπαιδευτής στον Αμερικανό Masterγια να επισκεφτεί την πόλη της Νάουσας, όταν στο μέλλον βρεθεί στην Ελλάδα.