Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 22:08

Ναουσαίοι αθλητές στο βάθρο και καλή εμφάνιση της Γ.Ε. Νάουσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών στην Πάτρα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιμέλεια Βαλάντης Λιόλιος

 

Το  χρυσό μετάλλιο του Ναουσαίου Γιώργου Τεσσαρομάτη (αθλητή πλέον του ΟΦΚΑ Σερρών), στο ύψος των ανδρών  με  επίδοση 2.15μ. και το αργυρό μετάλλιο του Παύλου Μπόφτση (αθλητή πλέον του Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλου), στο τριπλούν των ανδρών με επίδοση 16.09μ., ξεχώρισαν όσον αφορά τις επιδόσεις Ναουσαίων αθλητών που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Τεσσαρομάτης

 

Ο Παύλος Μπόφτσης

 

Σημειώνουμε πως και οι δυο πρωταθλητές ξεκίνησαν την αθλητική τους καριέρα στη Γυμναστική Ένωση Νάουσας η οποία συμμετείχε στους αγώνες με δυο αθλητές.

Τη Σοφία Καϊσίδου που κατετάγη 6η στον τελικό της δισκοβολίας με επίδοση 44.33 μ. αλλά και 5η στον τελικό της σφαιροβολίας με επίδοση 12.93 μ.

Επίσης, την Ιωάννα Ιωάννου η οποία στον τελικό του μήκους των γυναικών κατετάγη 8η με άλμα στα 5.86μ.

Πολύ καλές επιδόσεις και επιτυχίες σημείωσαν όμως και αθλητές του Φιλίππου Βέροιας.

Η Σοφία Υφαντίδου στον ακοντισμό γυναικών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο,  σημειώνοντας την σπουδαία επίδοση των 59.23μ. που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ, ενώ ο Κώστας Κουτσούκης   κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400μ. των ανδρών με επίδοση 47.11 εκ. που είναι επίσης ατομικό του ρεκόρ, ενώ έπιασε και το όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα