Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 10:15

Διακρίσεις του Σκακιστικού Τμήματος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σκακιστικό Τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας συμμετείχε με εννιά σκακιστές και σκακίστριες στο 11ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας 2017, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στην Πτολεμαΐδα. 194 μαθητές και μαθήτριες των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, 

Γρεβενών, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς μονομάχησαν στις σκακιέρες και διεκδίκησαν την πρόκριση για το 29ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2017, που θα λάβει χώρα στο Λουτράκι του Νομού Κορινθίας, στις 9 & 10 Απριλίου 2017.

Οι σκακιστές και σκακίστριες της ΕΛΠΝ που συμμετείχαν είναι οι: Πουλτσίδης Ιωάννης , Μπιτέρνας Πέτρος , Τέμμας Χρήστος, Καραμίχος Μιχάλης,  Πέιος Χρήστος, Τσαρνούχα Αντωνία, Μπιτέρνας Ιωάννης  & Μπούκτσης Δημήτρης.

Σημαντικές νίκες επέτυχαν όλοι οι παραπάνω αθλητές/τριες, και μετάλλια κέρδισαν οι: Καραμίχος Μιχάλης (ασημένιο μετάλλιο στην Τετάρτη τάξη), Μπούκτσης Δημήτρης (ασημένιο μετάλλιο στην Τρίτη τάξη) και Τσαρνούχα Αντωνία (χάλκινο μετάλλιο στα κορίτσια της Τετάρτης τάξης), ενώ για το Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού προκρίθηκαν οι αθλητές Καραμίχος Μιχάλης & Μπούκτσης Δημήτρης.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΠΝ και  οι προπονητές του σκακιστικού τμήματος Μπίτζιος Βαγγέλης και Φιλίππου Σωτήρης  συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές για τις σημαντικές διακρίσεις τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στην περαιτέρω πορεία τους.

 

Σχετικά Άρθρα