Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 10:15

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του Ζαφειράκη Νάουσας στο χάντμπολ, μέσα στα Γιάννενα – Το Σάββατο εντός με Φαίακα Κέρκυρας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

 

 

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ αυτή τη φορά μέσα στα Γιάννενα με σκόρ 19 – 30

. Η ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ  μπήκε δυνατά και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα η οποία να σημειώσουμε αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τις απουσίες και αποχωρήσεις βασικών παιχτών. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ζαφειράκης ήταν μπροστά στο σκορ με μεγάλη διαφορά και το  ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται με 7 – 16. Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι  , οι παίχτες του Ζαφειράκη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα ο οποίος τελείωσε με σκορ 19 – 30. Κατά την επιστροφή της η αποστολή της ομάδας το γλέντησε δεόντως μέσα στο λεωφορείο με τους Γαλίτη Ι & Δεληχρήστο Θ να δίνουν ρεσιτάλ στο κλαρίνο και στο νταούλι (επιστρατεύτηκε χαρτοκιβώτιο).

Με τις δύο εκτός έδρας νίκες πέρα από τους σημαντικούς βαθμούς  που πήρε η ομάδα  ,ανέβηκε και η ψυχολογία της μετά τα ατυχή αποτελέσματα και τις ατυχίες από τους τραυματισμούς. Έτσι πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φαίακα Κέρκυρας όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Για αυτό καλεί όλους τους φιλάθλους να κατακλύσουν το ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ το Σάββατο 4/2/2017 και ώρα 16.00μ.μ ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο στόχο της.

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: Πρωτογέρης Α , Γιούπης Γ

Διδασκάλου Π (3), Πετρίδης Γ (7), Τζουβάρας Κ(6)  Παντελίδης Α(3), Αρβανιτίδης Ν (1), Δεληχρήστος Θ (5),Τσιγαρίδας Χ (4),Ρότζιος Π ,Κορωνάς Κ, Χαλάτσης Γ, Νκολαίδης Ν , Γαλίτης Ι (1), Τζουβάρας Κ ,Κορωνάς Θ,(Τ), Τσιαχτσίρας Π (Τ) , Τσάτσκας Π (Τ)

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα