Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 12:39

Εμφατική νίκη επί της ΧΑΝΘ και ισοπαλία με “Ιωνικό”!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με θετικό πρόσημο συνεχίζουν οι Άνδρες στην Handball Premier!

  Με ωραίες εμφανίσεις, αλλά και θετικα αποτελέσματα, συνεχίζεται η πορεία του Ζαφειράκη στη μεγάλη κατηγορία της HandballPremier.

            Πιο αναλυτικά, η ανδρική ομάδα του τμήματος χάντμπολ του Ζαφειράκη, δεν άφησε την ήττα που γνώρισε στον προηγούμενο αγώνα, με τη “Δράμα ‘86”, να την επηρεάσει αρνητικά και έφερε αφενός μια ισοπαλία, με σκορ 24-24 με τον αξιόμαχο Ιωνικό Ν.Φ. στη Νάουσα , αλλά και μια εμφαντική νίκη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη ΧΑΝΘ με 11 γκολ διαφορά και σκορ 19-30.

            Στον αγώνα του Σαββάτου 12/11, όπου οι άνδρες μας υποδέχθηκαν τον Ιωνικό από τη Νέα Φιλαδέλφεια της Αθήνας (στον οποίο αγωνίζεται και ο Ναουσαίος χαντμπολίστας Θοδωρής Δεληχρήστος), οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο τέλος του αγώνα με το σκορ να λήγει 24-24, παρά το γεγονός (όπως φαίνεται και στο φύλλο αγώνα) ότι η ομάδα της Νάουσας “είχε τα ηνία” του σκορ στα 55 από τα 60 λεπτά της αναμέτρησης.

             Σε διάφορες στιγμές του αγώνα οι άνδρες του Ζαφειράκη ξέφυγαν μπροστά στο σκορ με 4-5 γκολ διαφορά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπομονή να μειώνουν την εις βάρος τους περίσταση, εκμεταλλευόμενοι  φυσικά και λάθη των γηπεδούχων.

            Το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, αν και δεν είναι αρνητικό, σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα και της προσπάθειας του Ζαφειράκη, που μπορεί να κέρδισε μόνο ένα βαθμό από βαθμολογικής άποψης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού του, που κατέκλυσε για άλλη μια φορά το “κλειστό” της Νάουσας και απόλαυσε από κοντά την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας.

            Όσον αφορά τη, μεγάλης βαθμολογικής αξίας, νίκη της ομάδας επί της ΧΑΝΘ, με το ευρύ 19-30, στο γήπεδο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται για έναν εξαιρετικό αγώνα, στον οποίο οι αθλητές της Νάουσας, από το πρώτο λεπτό του έδειξαν την υπεροχή τους έναντι των γηπεδούχων και βαθμιαία έχτισαν μια σημαντική διαφορά στα γκολ που τους επέτρεψε να έχουν τον έλεγχο του αγώνα.

           Όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, οι παίκτες της Νάουσας δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν το παιχνίδι, κάτι όμως που οφείλεται στην συγκέντρωση τους επί 60 λεπτά και όχι στην  δυναμική της αξιόμαχης ομάδας της ΧΑΝΘ που αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη σε κάθε της αγώνα.

            Παρά την ικανοποιητική επίδοση όλων των παικτών άξια αναφοράς είναι η εξαιρετική εμφάνιση τόσο του “συνήθη υπόπτου” Θεοδωρόπουλου που πέτυχε 7 τέρματα, αλλά και του Σέρβου αθλητή του Ζαφειράκη DaniloMilovic (στη φωτογραφία) που πέρα από  τα 6 γκολ που σημείωσε, έκλεψε και τις εντυπώσεις στην άμυνα!

Τα στοιχεία των φύλλων αγώνων:

 

Ζαφειράκης Νάουσας - Ιωνικός ΝΦ 24-24


Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 8-7, 11-8, 13-10, 14-12 (ημχ), 16-16, 18-17, 20-19, 21-21, 24-23, 24-24.


Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπόλας, Τζουβάρας, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 5, Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος 3, Μισαηλίδης 4, Αποστολίδης 3, Γαλίτης, Μίλοβιτς 4, Κανιζάι 4, Βαφείδης 1, Τσάτσας, Δασκαλόπουλος, Λόλας.


Ιωνικός (Αρβανίτης): Κουκουλάς 8, Σ. Αϊβαλιώτης, Ταουσάνης 1, Παπαδόπουλος, Μπραουδάκης, Συγγάρης, Αγ. Βασιλείου 2, Π. Αϊβαλιώτης, Χαντέλης 1, Κ. Βασιλείου 3, Μελετάκος 3, Δεληχρήστος 3, Τρούλος, Μαντζόπουλος 1, Ελοζιέουα 2, Χελιώτης.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Χ.Α.Ν.Θ. - Ζαφειράκης Νάουσας 19-30

 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-4, 4-8, 5-11, 7-14, 9-15 (ημχ), 9-15, 11-17, 14-19, 15-22, 18-26, 19-30.
ΧΑΝΘ (Μαστορογιάννης): Σκούφας 7, Σαρηγιαννίδης 1, Σ. Σαράφης 1, Ανδρεαδάκης, Ιωαννίδης, Πάντζιος 1, Σ. Σαράφης, Πετρίδης, Βαρδάκας 2, Κουκλοτίδης, Μπίλλιας 3, Καράγγελος 1, Παπαδόπουλος, Αγαθόνικος, Σαμαράς, Κυριακίδης 3.


Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπόλας 2, Κανιζάι 4, Τζουβάρας, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 7, Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος, Μισαηλίδης 3, Αποστολίδης, Γαλίτης, Μίλοβιτς 6, Λενός, Βαφείδης 4, Τσάτσας 3, Λόλας 1.

 

Το Σάββατο 19/11 ο Ζαφειράκης υποδέχεται τον ΔΟΥΚΑ.

 

 

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ζαφειράκης υποδέχεται την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου  στις 6:00 μ.μ. Η ομάδα της Νάουσας θέλει να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζοντας και την συγκέντρωση πολύτιμων βαθμών για την πορεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Στην προσπάθεια του ο Ζαφειράκης, χρειάζεται δίπλα του, όπως κάθε φορά, το φίλαθλο κοινό της πόλης.