Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 14:24

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, αθλητών και δημοτών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (24.10.2022)  τα εγκαίνια της λειτουργίας του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νάουσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε αρχικά Αγιασμός και στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο πρόεδρος του Ε.Γ.Σ Ζαφειράκης, Δημήτρης Τέσσας

Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου των καταξιωμένων Ναουσαίων ομοσπονδιακών προπονητών μπάσκετ Γεωργίου Τσίτσκαρη και Νικολάου Τούφα, με τίτλο  «Basketball στις Αναπτυξιακές Ηλικίες».

Εκτός από τους δύο ομοσπονδιακούς προπονητές - συγγραφείς για το βιβλίο μίλησαν ο καταξιωμένος προπονητής με σπουδαία επαγγελματική καριέρα στο ελληνικό κα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γιάννης Σφαιρόπουλος και o συμπολίτης – άνθρωπος του αθλητισμού Χρήστος Παππάς,  ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο καθηγητής φυσικής αγωγής και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής.

 

«Η δημοτική αρχή αποφάσισε πριν λίγους μήνες να ενώσει τις δυνάμεις των υπηρεσιών της και να προχωρήσει στην αναβάθμιση του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νάουσας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας που προχώρησαν με εντατικούς ρυθμούς  τις εργασίες και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε αυτό το «στολίδι» παραδίδοντας έναν  αναβαθμισμένο χώρο προς χρήση στους δημότες, στους αθλητές και στους αθλητικούς συλλόγους μας.

Σήμερα είναι διπλή η χαρά μας γιατί μαζί με την έναρξη της λειτουργίας του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου έχουμε την παράλληλη παρουσίαση του βιβλίου των καταξιωμένων Ναουσαίων ομοσπονδιακών προπονητών μπάσκετ Γεωργίου Τσίτσκαρη και Νικολάου Τούφα, με την παρουσία και του Γιάννη Σφαιρόπουλου, του καταξιωμένου προπονητή με την σπουδαία επαγγελματική καριέρα στο ελληνικό κα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» τόνισε , μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας