Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 21:08

Έναρξη αγωνιστικής χρονιάς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την  Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκίνηαν οι προπονήσεις για το Taekwon-doτης Νάουσας. Η νέα αγωνιστική περίοδος 2022-2023 είναι γεμάτη από μεγάλα αθλητικά γεγονότα και διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας και ο Σύλλογος έχει ως στόχο να συνεχίσει και φέτος την σκληρή δουλειά που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή και τον έχει καταξιώσει στην κοινωνία του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

 Με μπροστάρη τον προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη ο οποίος διαθέτει γνώση, εμπειρία ετών και όραμα ο Σύλλογος με προγραμματισμό και μεθοδικότητα φιλοδοξεί να έχει για μια ακόμη χρονιά δυναμική παρουσία στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης μας και μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων, να συνεχίσει να τιμά την προτίμηση, την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στις άρτιες και αδειοδοτημένες από τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας εγκαταστάσεις του Συλλόγου που βρίσκονται στην οδό Κατσουλάκη 1, ‘έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου. Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά, με διάθεση και πίστη στις δυνάμεις μας «Επιστρέφουμε στο σχολείο μας!!!»